Onze locatie


In onze sportschool vind je alles wat nodig is om jou fit te maken. Onder weerstand van losse materialen zoals barbells, dumbells, kettlebells, slamballen, prowlers en nog veel meer, werken wij samen om jou zowel fysiek als mentaal sterker te maken. Onze instructeurs leggen je alles uit en passen oefeningen aan waar nodig. Op een structurele manier met een duidelijke, herkenbare visie bouwen zij de trainingen op een rustige manier op.

Bij GYM Groesbeek trainen wij sporters op alle niveaus, beginnend en gevorderd, vrouwen en mannen, jong en oud. Er wordt getraind op de hoogst mogelijke intensiteit en er zal altijd worden gestreefd naar vooruitgang; sterker, fitter, sneller, explosiever. 

Nieuwe locatie 

Eind van dit jaar gaan we verhuizen naar een hagel nieuw pand op het industrieterrein in Groesbeek. Volg ons op Social Media om op te hoogte te blijven van de ontwikkelingen (@GymGroesbeek).

Huidige locatie

Op dit moment is onze sporthal nog gevestigd bij camping Nederrijkswald. De hal is vanaf de Zevenheuvelenweg goed bereikbaar vanaf zowel de kant van Groesbeek als vanuit Nijmegen. Op de ruime parkeerplaats is altijd een plek voor jou en uiteraard zijn we ook per fiets goed bereikbaar.

                

Waar wacht je nog op?